Bryggeri: Innis & Gunn
Ursprung: Skottland
Utseende: Mörk bärnsten
Volymprocent: 6,6%
Format:
Konsumerades:
Sist ut i Sainsburykvartetten är Innis & Gunn. Den är även starkast på hela 6,6%. Det känns dock inte för fem öre. Som namnet avslöjar så är den lagrad på ekfat. Det tar 7 dagar att brygga ölet och sedan 70 dagar innan det hälls upp på flaska. 77 är en bra siffra. Det börjar mitt personnummer på. Då dog Elvis Presley. Vänta nu.. Aja. Det här är bra skit. Jag har inte haft nöjet att testa Innis & Gunn's Island Cask eller Rum Cask, men enligt uppgift ska de vara riktigt goda. Ska hålla ögonen öppna.
Ikväll blir det curry. Jag har hört så satans mycket om curryn här, så det lär ska vara gott, annars så gör jag revolt. Eller dricker mer öl. Upp tidigt imorrn, köra (inte jag som tur är) till Glastonbury, och sen direkt till planerna!
Blir nog fler recensioner när jag här, utomlands, i England, ölimperiet etc. Just you wait, you twat!
Vem bryr sig om Elvis? Idag är det fem år sedan Johnny Cash dog!
SvaraRaderaTo the man in black: Cheers!
Curryn här var inte mer än vanligt nedrans indiskt käk! Karhai-grytor typ. Då var det avklarat. Men det var faktiskt riktigt gott!
SvaraRadera